32154

Rome: "één leven is niet genoeg"

Een heerlijke vakantie naar Rome! De Stad van de Zeven Heuvelen is de bakermat van onze beschaving, en er zijn te veel overblijfselen uit de klassieke oudheid om allemaal in één citytrip te bewonderen. De Romeinen zeggen niet voor niets: "Roma, non basta una vita!" Rome biedt met haar klassieke bouwwerken, schitterende straatjes en gezellige restaurantjes alles wat u tijdens een culturele vakantie zoekt. Waan u terug in oude tijden in het prachtige historische centrum van La Bella Roma!

Plattegrond Rome


Een plattegrond van Rome waar ook de verschillende bezienswaardigheden en metro stations op staan aangegeven. Klik onderaan de kaart voor een grotere versie van deze stadsplattegrond. Beweeg uw cursor over de kaart om meer informatie te krijgen over de verschillende attracties van Rome.

Grotere kaart weergeven
Verder vindt u op de kaart van het centrum van Rome de belangrijkste pleinen en de meest interessante highlights van de stad, zoals bijvoorbeeld het Colosseum, het Pantheon en het Forum Romanum. De officiële Metro plattegrond van Rome vindt u hier, maar zoals u ziet liggen veel van de belangrijkste bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar, zodat u tijdens uw stedentrip in Rome niet al te veel gebruik hoeft te maken van het openbaar vervoer. rome laat zich uitstekend te voet verkennen, en u ziet op deze manier ook veel meer. Lezen over de bezienswaardigheden binnen het historische centrum van de stad doet u op deze pagina.

Tip: onder aan deze pagina vindt u betrouwbare aanbieders van vliegtickets, hotels en pakketreizen naar Rome. Zo kunt u rustig de verschillende aanbiedingen vergelijken.

Rome
Reis & Hotel

expediaVoordelige pakketreizen Rome via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
dejongintra.gifVliegticket en hotel Rome in keer geregeld met De Jong Intra. Klik hier ...TUI logo.pngLekker goedkoop vliegen + hotel in Rome via Tix.nl. Klik hier ...

Rome
Vliegtickets

vliegticketsGoedkoopste vliegtickets naar Rome zoeken via Vliegtickets.nl Klik hier ...
expediaExpedia.nl biedt o.a. vliegtickets naar Rome aan. Klik hier ...
vliegwinkel.nlVan Schiphol naar Rome. Zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

Rome
Hotels

bookingDe leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Rome Klik hier ...
hotels.gifVergelijk alle soorten hotel in Rome; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expediaStedentrip Rome hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...