32154

Rome: "één leven is niet genoeg"

Een heerlijke vakantie naar Rome! De Stad van de Zeven Heuvelen is de bakermat van onze beschaving, en er zijn te veel overblijfselen uit de klassieke oudheid om allemaal in één citytrip te bewonderen. De Romeinen zeggen niet voor niets: "Roma, non basta una vita!" Rome biedt met haar klassieke bouwwerken, schitterende straatjes en gezellige restaurantjes alles wat u tijdens een culturele vakantie zoekt. Waan u terug in oude tijden in het prachtige historische centrum van La Bella Roma!

vliegtickets naar Rome

Rome is zeer goed te bereiken via de bekende prijsvechters. Een goedkoop vliegticket naar Rome kunt u boeken vanaf zowel Schiphol Amsterdam, Eindhoven Airport en Rotterdam. Vanaf Schiphol vliegt u goedkoop met KLM (KLM Citytrips) en Easyjet. Vanaf Eindhoven en Rotterdam vliegt u goedkoop naar Rome met respectievelijk RyanAir en Transavia. Als u liever vanuit Duitsland uw stedentrip begint kunt u AirBerlin nog overwegen. De KLM Citytrips vliegtickets naar Rome zijn een aanrader; u vliegt met een prima luchtvaartmaatschappij tegen lage kosten.
De vliegtijd is ongeveer 2.5 uur, afhankelijk van de luchthaven waar u vertrekt. Let op: Rome heeft twee vliegvelden: Rome Ciampino Airport en Fiumicino Airport. Let goed op waar u landt. Beide luchthavens hebben echter een goede verbinding met het centrum van de stad. Zoek direct naar Vliegtickets Rome


goedkope vliegtickets naar Rome

Reserveer en boek uw vliegtickets op tijd, zodat u de meeste kans maakt op een gunstig tarief. Met de vergelijkingswebsite Vliegtickets.nl kunt u eenvoudig alle beschikbare vliegtickets naar Rome vergelijken, en de goedkoopste tickets meteen online boeken. Vliegtickets.nl vergelijkt de ticketprijzen van alle luchtvaartmaatschappijen die op Rome vliegen, en rekent voor u het meest gunstige tarief uit. 

Als u zo goedkoop mogelijk naar Rome wilt vliegen doet u er goed aan niet in het weekend te vliegen; vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag zijn doorgaans minder duur. Maar check voor de zekerheid altijd de vliegticket prijzen via Vliegtickets.nl
Speciale ticket aanbiedingen worden ook opgenomen in uw zoekopdracht naar de voordeligste vliegtuigtickets. Als u nog geen vaste vertrekdatum heeft kunt u schuiven met de vertrekdagen en zo het gunstigste tarief vinden.
vliegtickets zoeken


vlucht en aankomst

De vliegreis naar Rome duur vanaf Schiphol 2 uur en 33 minuten. Vanaf Rotterdam en Eindhoven doet u er 2 uur en 20 minuten over. U landt op één van de twee vliegvelden die Rome rijk is: Rome Ciampino Airport of Fiumicino Airport. De reistijd naar het centrum is vanaf Ciampino Airport ongeveer 40 minuten (u neemt hier de bus, een trein vertrekt hier helaas niet). Vanaf Fiumicino Airport is het ongeveer 30 minuten naar het centrum van Rome. Hier kunt u wel de trein nemen; deze brengt u naar station Termini. U kunt vanaf deze luchthaven ook de bus nemen.
Een taxirit vanaf Ciampino Airport naar het stadscentrum duur ongeveer 40 minuten. Maak alleen gebruik van officiële taxi's! Vanaf Fiumicino Airport duurt een ritje met de taxi wat langer.
Voor de volledigheid zou u ook nog de ticket tarieven kunnen zoeken en vergelijken op de volgende sites: Worldticketcenter.nl en Schipholtickets.nl
Hier vindt u trouwens ook goedkope vliegtickets naar Milaan, Florence, Pisa Napels en andere bestemmingen in Italië.

Rome
Reis & Hotel

expediaVoordelige pakketreizen Rome via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
dejongintra.gifVliegticket en hotel Rome in keer geregeld met De Jong Intra. Klik hier ...TUI logo.pngLekker goedkoop vliegen + hotel in Rome via Tix.nl. Klik hier ...

Rome
Vliegtickets

vliegticketsGoedkoopste vliegtickets naar Rome zoeken via Vliegtickets.nl Klik hier ...
expediaExpedia.nl biedt o.a. vliegtickets naar Rome aan. Klik hier ...
vliegwinkel.nlVan Schiphol naar Rome. Zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

Rome
Hotels

bookingDe leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Rome Klik hier ...
hotels.gifVergelijk alle soorten hotel in Rome; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expediaStedentrip Rome hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...