32154

Rome: "één leven is niet genoeg"

Een heerlijke vakantie naar Rome! De Stad van de Zeven Heuvelen is de bakermat van onze beschaving, en er zijn te veel overblijfselen uit de klassieke oudheid om allemaal in één citytrip te bewonderen. De Romeinen zeggen niet voor niets: "Roma, non basta una vita!" Rome biedt met haar klassieke bouwwerken, schitterende straatjes en gezellige restaurantjes alles wat u tijdens een culturele vakantie zoekt. Waan u terug in oude tijden in het prachtige historische centrum van La Bella Roma!

pakketreizen naar Rome

Een stedentrip naar Rome is vaak het meest voordelig als u een pakketreis boekt. U regelt dan in één keer uw vlucht en hotel. Reisorganisaties krijgen vaak korting als zij grote aantallen vliegtickets en hotelkamers boeken en kunnen u deze pakketreizen daardoor goedkoper aanbieden. Goedkoop uw vlucht naar en hotel in Rome regelen doet u eenvoudig online.
De volgende reisaanbieders bieden een pakketreis naar Rome aan. Busreizen worden helaas niet aangeboden; de volgende reizen bestaan altijd uit de vlucht en het hotel. De reistijd naar Rome met de bus is ook behoorlijk lang, en vliegen is vaak net zo voordelig. Check de laagste prijzen bij de volgende stedentrip aanbieders:

Rome.nl

TUI.nl
De Jong Intra
Expedia.nl

De genoemde prijzen zijn voor een volledige reis (vlucht en hotel) naar Rome. Vaak zijn deze vakanties goedkoper dan wanneer u zelf apart een vliegticket en hotelkamer regelt. Soms gaat het hier om last minute reizen. Alle genoemde reisaanbieders zijn lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en/of SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Vergelijk de prijzen voor een citytrip, midweek, lang weekend zomer vakantie of vliegreis naar Rome. Via deze reisbureaus kunt u ook alleen een weekendje weg of er voor een langere vakantie tussenuit. Combi-reizen zijn dus een prima optie als u zo goedkoop mogelijk naar Rome wilt.

SINGLE REIS NAAR ROME

Ben je alleenstaande of single en wil je graag naar Rome? Kras Reizen biedt de ''Stedentrip Rome: Gezellig en cultuurrijk' aan voor sngles en alleenreizenden. Je kunt kiezen tussen 5 en 8 dagen. Rondleiding door een Nederlands sprekende Rome-kenner. De singlereis naar Rome wordt door de deelnemers met een ruim cijfer 8 beoordeeld. Meer info op de website van Kras.nl
Op de reizensite Bradly.nl vind je meer info over stedentrips voor alleenstaanden

Romeinse BrugSpaanse Trappen

vlucht en hotel Rome

Als u toch liever zelf een vliegticket boekt kunt u daar hier meer over lezen.
Meer lezen over de verschillende type hotels in Rome kan op deze pagina. Hier kunt u desgewenst ook zelf uw hotel boeken. Meer touroperators en reisorganisaties die complete stedentrips (vliegticket + hotel) verzorgen vindt u onderaan deze pagina. Een relatief jonge reisorganisatie is Bebsy. Daar kun je ook terecht voor een stedentrip Rome.

Veel plezier met het vergelijken van de verschillende stedentrips naar de Italiaanse hoofdstad, en tijdens uw vakantie.

Rondreizen Italië

Meer tijd te besteden dan slechts een paar dagen voor een citytrip? Italië heeft als land natuurlijk veel meer te bieden dan alleen de hoofdstad. Sterker nog, de hoofdstad is dermate toeristisch dat een paar dagen op een alternatieve plek doorbrengen gene overbodige luxe is. Overweeg aansluitend op je stedentrip een mooie rondreis door bijvoorbeeld Toscane of Puglia. Prachtige streken genoeg. Mooie rondreizen door Italië vindt u ook bij onder meer Kras en TUI Vakanties.

Rome
Reis & Hotel

expediaVoordelige pakketreizen Rome via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
dejongintra.gifVliegticket en hotel Rome in keer geregeld met De Jong Intra. Klik hier ...TUI logo.pngLekker goedkoop vliegen + hotel in Rome via Tix.nl. Klik hier ...

Rome
Vliegtickets

vliegticketsGoedkoopste vliegtickets naar Rome zoeken via Vliegtickets.nl Klik hier ...
expediaExpedia.nl biedt o.a. vliegtickets naar Rome aan. Klik hier ...
vliegwinkel.nlVan Schiphol naar Rome. Zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

Rome
Hotels

bookingDe leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Rome Klik hier ...
hotels.gifVergelijk alle soorten hotel in Rome; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expediaStedentrip Rome hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...