32154

Rome: "één leven is niet genoeg"

Een heerlijke vakantie naar Rome! De Stad van de Zeven Heuvelen is de bakermat van onze beschaving, en er zijn te veel overblijfselen uit de klassieke oudheid om allemaal in één citytrip te bewonderen. De Romeinen zeggen niet voor niets: "Roma, non basta una vita!" Rome biedt met haar klassieke bouwwerken, schitterende straatjes en gezellige restaurantjes alles wat u tijdens een culturele vakantie zoekt. Waan u terug in oude tijden in het prachtige historische centrum van La Bella Roma!

reisverzekering Italië

Als u op citytrip gaat naar Rome en liever geen risico neemt met uw bagage en waardevolle spullen zoals foto- en videocamera´s kan het een goed idee zijn een reisverzekering af te sluiten. Zonder zorgen op vakantie naar Italiëë!
Een reisverzekering hoeft, zeker voor bestemmingen binnen Europa, niet duur te zijn. Als u veel reist is het handig een doorlopende reisverzekering af te sluiten, in plaats van een kortlopende reisverzekering waarbij u alleen tijdens uw stedentrip naar Rome verzekerd bent. Indien u nog meer zekerheid wenst kunt u ook aan een annuleringsverzekering denken. Een verzekeraar die u zou kunnen overwegen is Zelf.nl reisverzekeringn, specialist in kortlopende en langlopende reisverzekeringen.


waar ben ik voor verzekerd?

Waar u voor verzekerd bent in Rome en de rest van Italie verschilt natuurlijk per verzekeringsmaatschappij en type reisverzekering, dus lees altijd goed de polis door. Doorgaans bent u met een reisverzekering verzekerd tegen verlies en diefstal van uw bagage en (reis)documenten. Soms bent u ook gedekt wat betreft wettelijke aansprakelijkheid, en krijgt u hulp in het buitenland als u deze nodig hebt. Kinderen zijn soms gratis meeverzekerd.

Let als u een verzekering afsluit goed op de polisvoorwaarden en de dekking. Zo willen sommige verzekeringsinstanties originele bonnetjes van uw aankopen zien, als u na bijvoorbeeld diefstal een claim indient. Doe bij diefstal ook altijd aangifte bij het politiebureau in Rome. Een vakantie naar Rome is niet bepaald een gevaarlijke onderneming, maar wat extra zekerheid is nooit weg. Let wle altijd goed op zakkenrollers; zeker in de bus naar Vaticaanstad zijn veel zakkenrollers actief.

Brug RomeVilla Borghese Rome

Tip:
onder aan deze pagina vindt u bekende aanbieders van vliegtickets, hotels en pakketreizen naar Rome . Zo kunt u rustig de verschillende aanbiedingen vergelijken. 

Rome
Reis & Hotel

expediaVoordelige pakketreizen Rome via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
dejongintra.gifVliegticket en hotel Rome in keer geregeld met De Jong Intra. Klik hier ...TUI logo.pngLekker goedkoop vliegen + hotel in Rome via Tix.nl. Klik hier ...

Rome
Vliegtickets

vliegticketsGoedkoopste vliegtickets naar Rome zoeken via Vliegtickets.nl Klik hier ...
expediaExpedia.nl biedt o.a. vliegtickets naar Rome aan. Klik hier ...
vliegwinkel.nlVan Schiphol naar Rome. Zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

Rome
Hotels

bookingDe leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Rome Klik hier ...
hotels.gifVergelijk alle soorten hotel in Rome; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expediaStedentrip Rome hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...