32154

Rome: "één leven is niet genoeg"

Een heerlijke vakantie naar Rome! De Stad van de Zeven Heuvelen is de bakermat van onze beschaving, en er zijn te veel overblijfselen uit de klassieke oudheid om allemaal in één citytrip te bewonderen. De Romeinen zeggen niet voor niets: "Roma, non basta una vita!" Rome biedt met haar klassieke bouwwerken, schitterende straatjes en gezellige restaurantjes alles wat u tijdens een culturele vakantie zoekt. Waan u terug in oude tijden in het prachtige historische centrum van La Bella Roma!

PRAKTISCHE INFORMATIE Rome

Voordat u naar Rome vertrekt is het prettig alvast op de hoogte te zijn van enkele praktische zaken, zodat u in Italië niet voor verrassingen komt te staan. Ook is het leuk om het één en ander van Rome te weten voordat u op citytrip gaat. Zoek in elk geval op de plattegrond op waar in Rome uw hotel zich bevindt, zodat u zich makkelijk kunt oriënteren.


GESCHIEDENIS VAN RomeBrug Engelenburcht RomeForum Romanum
PLATTEGROND VAN Rome

De kaart van Rome geeft u alvast een indruk van hoe de stad opgebouwd is en waar u moet zijn voor de verschillende bekende bezienswaardigheden. Ook de Romeinse metro-stations zijn op de plattegrond aangegeven. De volledige plattegrond van Rome kunt u hier vinden.


HET WEER IN RomeOPENBAAR VERVOER & TRANSPORT Rome

Hoewel het oude centrum van Rome primaa te voet te verkennen is zijn er ook genoeg interessante plekjes waar u beter met de metro of ander openbaar vervoer heen kunt reizen. Lees meer over transport & openbaar vervoer en hoe u het voordeligst kunt reizen binnen Rome

Tip: onder aan deze pagina vindt u bekende aanbieders van vliegtickets, hotels en pakketreizen naar Rome. Zo kunt u rustig de verschillende aanbiedingen vergelijken.

Rome
Reis & Hotel

expediaVoordelige pakketreizen Rome via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
dejongintra.gifVliegticket en hotel Rome in keer geregeld met De Jong Intra. Klik hier ...TUI logo.pngLekker goedkoop vliegen + hotel in Rome via Tix.nl. Klik hier ...

Rome
Vliegtickets

vliegticketsGoedkoopste vliegtickets naar Rome zoeken via Vliegtickets.nl Klik hier ...
expediaExpedia.nl biedt o.a. vliegtickets naar Rome aan. Klik hier ...
vliegwinkel.nlVan Schiphol naar Rome. Zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

Rome
Hotels

bookingDe leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Rome Klik hier ...
hotels.gifVergelijk alle soorten hotel in Rome; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expediaStedentrip Rome hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...