32154

Rome: "één leven is niet genoeg"

Een heerlijke vakantie naar Rome! De Stad van de Zeven Heuvelen is de bakermat van onze beschaving, en er zijn te veel overblijfselen uit de klassieke oudheid om allemaal in één citytrip te bewonderen. De Romeinen zeggen niet voor niets: "Roma, non basta una vita!" Rome biedt met haar klassieke bouwwerken, schitterende straatjes en gezellige restaurantjes alles wat u tijdens een culturele vakantie zoekt. Waan u terug in oude tijden in het prachtige historische centrum van La Bella Roma!

reis en hotel voor een stedentrip Rome

Als u op vakantie wil gaan naar Rome kunt u het beste het vliegtuig nemen; busreizen naar Rome worden wel georganiseerd, maar de busreis is vrij lang, en een vliegtuigstoel een stuk comfortabeler. In de Italiaanse hoofdstad heeft u keuze uit vele gezellige hotels, zowel binnen als buiten het historische stadscentrum. Als u op zoek bent naar een goedkoop vliegticket, hotel of georganiseerde pakketreis naar Rome kunt u daar hieronder meer over te weten komen. Klik vervolgens voor uitgebreide informatie.


vliegtickets naar Rome

Goedkoop vliegen naar Rome kunt u vanaf zowel Schiphol Amsterdam, Eindhoven Airport als Rotterdam. De vliegtijd bedraagt ongeveer twee en een half uur. Vanaf Schiphol vliegt u goedkoop met KLM (denk aan de KLM Citytrips) en de bekende prijsvechter Easyjet. Vanaf Eindhoven en Rotterdam vliegt u voordelig naar Rome met onder andere RyanAir en Transavia. Op deze pagina leest u meer uitgebreide informatie en tips over goedkope vliegtickets naar Rome.


hotels in Rome

Zoals de meeste populaire citytrip-bestemmingen heeft ook Rome een groot en compleet aanbod van goede hotels. U vindt er hotels voor elke portemonnee en van elk type: van goedkope hostels, gezellige pensions en appartementen tot luxe kuur-, wellness- en designhotels. Meer lezen over geschikte hotels voor uw stedentrip naar Rome kan op deze pagina

Rome EngelenburchtPlein in Rome

pakketreizen naar Rome

Vaak is het voordelig om in één keer online zowel uw vliegticket als hotel te regelen; een zogenaamde pakketreis. Reisorganisaties kunnen namelijk vaak vroeg vliegtickets en hotelkamers met korting inkopen en die korting weer doorberekenen aan u. Er zijn meerdere bekende online reisbureaus die zulke combi citytripreizen aanbieden; u kunt er op deze pagina meer over te weten komen.


aanbiedingen stedentrip Rome

Sommige touroperators stunten af en toe met hun prijzen, en bieden tijdelijk extra goedkope pakketreizen aan naar Rome. Lees meer over speciale aanbiedingen naar de Italiaanse hoofdstad..
Rome is een geweldig romantische stad om bijvoorbeeld de kerstdagen of Valentijnsdag door te brengen; meestal zijn er dan ook speciale Kerst- of Valentijns Citytrip-aanbiedingen te vinden. Ook in de herfstvakantie en voorjaarsvakantie is Rome een zeer populaire bestemming voor vooral gezinnen met kinderen. De stad is echter zo'n grote toeristische trekpleister dat hier het hele jaar door veel toeristen te vinden zijn. Gelukkig is Rome erg groot en vallen wachrijen mee; u doet er echter wel goed aan vooraf kaartjes voor het Colosseum en het Vaticaans Museum en de Sixtijnse Kapel te kopen

Rome
Reis & Hotel

expediaVoordelige pakketreizen Rome via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
dejongintra.gifVliegticket en hotel Rome in keer geregeld met De Jong Intra. Klik hier ...TUI logo.pngLekker goedkoop vliegen + hotel in Rome via Tix.nl. Klik hier ...

Rome
Vliegtickets

vliegticketsGoedkoopste vliegtickets naar Rome zoeken via Vliegtickets.nl Klik hier ...
expediaExpedia.nl biedt o.a. vliegtickets naar Rome aan. Klik hier ...
vliegwinkel.nlVan Schiphol naar Rome. Zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

Rome
Hotels

bookingDe leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Rome Klik hier ...
hotels.gifVergelijk alle soorten hotel in Rome; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expediaStedentrip Rome hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...