32154

Rome: "één leven is niet genoeg"

Een heerlijke vakantie naar Rome! De Stad van de Zeven Heuvelen is de bakermat van onze beschaving, en er zijn te veel overblijfselen uit de klassieke oudheid om allemaal in één citytrip te bewonderen. De Romeinen zeggen niet voor niets: "Roma, non basta una vita!" Rome biedt met haar klassieke bouwwerken, schitterende straatjes en gezellige restaurantjes alles wat u tijdens een culturele vakantie zoekt. Waan u terug in oude tijden in het prachtige historische centrum van La Bella Roma!

inpaklijst Rome

Vergeet niets mee te nemen als u op vakantie gaat naar Rome. Gebruik onze inpaklijst als steuntje tijdens het kofferpakken. Sommige bagage-items kunt u eventueel nog snel online bestellen bij de bekende webwinkels. Bekijk hier de volledige bagage checklist voor uw stedentrip.


reisverzekering

Zonder zorgen op citytrip dankzij een voordelige reisverzekering met een uitstekende dekking tegen verlies en diefstal. Een zorgeloze vakantie begint met een goedkope reisverzekering, lees meer over kortlopende en doorlopende reisverzekeringen op deze pagina.

Brug TrasteverePiazza Vittorio Emanuele

reisgidsen

Maak uw stedentrip naar Rome nog interessanter met een uitgebreide reisgids. Zo krijgt u meer achtergrondinformatie over alle highlights, wijkjes en bezienswaardigheden. Ook vindt u gemakkelijk leuke onontdekte cafés, winkeltjes en restaurantjes. Reisboeken zijn er in alle prijs-categorieën. Lees meer over reisgidsen en hoe u deze snel en eenvoudig online kunt bestellen op onze reisgidsen-pagina


contact & disclaimer

Wij vinden het erg leuk als u naar aanleiding van uw bezoek aan deze site contact met ons opneemt! Zeker tips met betrekking tot Rome of andere citytrip bestemmingen zijn zeer welkom! Dus als u suggesties of verbeteringen heeft voor deze site houden wij ons van harte aanbevolen. Lees ook de disclaimer en ons privacy beleid op deze pagina; hier  vindt u ook ons email-adres..


Rome
Reis & Hotel

expediaVoordelige pakketreizen Rome via reisorganisatie Expedia Klik hier ...
dejongintra.gifVliegticket en hotel Rome in keer geregeld met De Jong Intra. Klik hier ...TUI logo.pngLekker goedkoop vliegen + hotel in Rome via Tix.nl. Klik hier ...

Rome
Vliegtickets

vliegticketsGoedkoopste vliegtickets naar Rome zoeken via Vliegtickets.nl Klik hier ...
expediaExpedia.nl biedt o.a. vliegtickets naar Rome aan. Klik hier ...
vliegwinkel.nlVan Schiphol naar Rome. Zoek goedkope vliegtickets. Klik hier ...

Rome
Hotels

bookingDe leukste en goedkoopste hotels voor een citytrip naar Rome Klik hier ...
hotels.gifVergelijk alle soorten hotel in Rome; Budget tot Luxe hotelkamers. Klik hier ...
expediaStedentrip Rome hotels zoeken en boeken met reisbureau Expedia. Klik hier ...